Meest recente artikelen

Lactosevrij eten: tips en recepten voor elke dag

Ook als je lactose-intolerant bent, kun je héérlijk eten

Lactosevrij eten: tips en recepten voor elke dag dossier

Allergisch aan koemelk? Dat betekent niet dat je niet kan smullen van lekker eten. Met onze tips en eenvoudige recepten wordt 't een eitje!

Toen je net hoorde dat jij of een familielid lactosevrij moest eten, schrok je misschien. Gelukkig is er geen reden tot paniek: er zijn tal van zalige recepten zonder lactose te vinden. Wist je dat zelfs bepaalde kazen lactosevrij zijn? Ook zoetebekken hoeven niet te panikeren: er zijn meer dan genoeg lactosevrije desserts en gebakjes. Verder in dit artikel vind je al onze tips en recepten voor wie lactose-intolerant is.

Gezond eten

Ben je op zoek naar een dieet om op een snelle manier af te vallen? Dan ben je bij Libelle Lekker aan het verkeerde adres. Gezond eten, dat is waar wij voor staan. En gezond eten, dat is voor ons alles (met mate) mogen eten zonder beperkingen of schuldgevoel, maar wel met aandacht voor gezonde ingrediënten en bereidingswijzen én zo nu en dan ook een lekker verwennerijtje. Want genieten van het leven is óók belangrijk om je goed te voelen.

Libelle Lekker, dat zijn geen poedertjes, pakjes of sapjes maar écht eten, huisbereid en volgens de seizoenen, als gezonde brandstof voor je lichaam. Zelf koken, dus. Moeilijk hoeft dat niet te zijn: op onze website vind je altijd wel een recept dat bij jou past. Ook al ben je misschien geen keukenprinses of heb je weinig tijd, bij Libelle Lekker vind je altijd inspiratie om gezond te eten en te koken voor jezelf en voor je gezin, je hele leven lang.

Bovendien bieden we je ook heel wat tips over hoe je met kleine aanpassingen in je levensstijl goede gewoontes in de hand kunt werken. We volgen hiervoor zo veel mogelijk de richtlijnen uit de nieuwe voedingsdriehoek.

Lactosevrij koken en eten: praktische tips

Lactosevrij koken: onze recepten

Lactosevrij en zoet

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen