Meest recente artikelen

Veganisme: de lekkerste recepten en alles wat je moet weten

Plantaardig eten doe je zo

Veganisme: de lekkerste recepten en alles wat je moet weten dossier

Veganisme is hot. Steeds meer mensen hebben interesse in deze plantaardige levensstijl en eetpatroon zonder dierlijke producten maar boordevol smaak. Lees in dit dossier alles over vegan eten en ontdek de lekkerste plantaardige recepten.

Wat veganisme nu juist allemaal inhoudt lees je hier. Veganisme kan zeker een gezonde levensstijl zijn als je het op de juiste manier aanpakt. Ook je kinderen veganistisch opvoeden kan met de juiste begeleiding. Ben je vegan of heb je interesse in veganisme? Hieronder vind je onze leukste artikels en recepten over het plantaardige dieet.

Gezond eten

Ben je op zoek naar een dieet om op een snelle manier af te vallen? Dan ben je bij Libelle Lekker aan het verkeerde adres. Gezond eten, dat is waar wij voor staan. En gezond eten, dat is voor ons alles (met mate) mogen eten zonder beperkingen of schuldgevoel, maar wel met aandacht voor gezonde ingrediënten en bereidingswijzen én zo nu en dan ook een lekker verwennerijtje. Want genieten van het leven is óók belangrijk om je goed te voelen. Libelle Lekker, dat zijn geen poedertjes, pakjes of sapjes maar écht eten, huisbereid en volgens de seizoenen, als gezonde brandstof voor je lichaam. Zelf koken, dus. Moeilijk hoeft dat niet te zijn: op onze website vind je altijd wel een recept dat bij jou past. Ook al ben je misschien geen keukenprinses of heb je weinig tijd, bij Libelle Lekker vind je altijd inspiratie om gezond te eten en te koken voor jezelf en voor je gezin, je hele leven lang. Bovendien bieden we je ook heel wat tips over hoe je met kleine aanpassingen in je levensstijl goede gewoontes in de hand kunt werken. We volgen hiervoor zo veel mogelijk de richtlijnen uit de nieuwe voedingsdriehoek.

Veganisme: dit moet je weten

Veganistisch eten: eenvoudig vervangen

De lekkerste vegan recepten

Volg ons op FacebookInstagramPinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen