Meest recente artikelen

29 makkelijke meeneemgerechten die je bij je favorieten moet bewaren

Lekker vers eten onderweg? Probeer dan deze recepten eens!

29 makkelijke meeneemgerechten die je bij je favorieten moet bewaren Artikel

Ga je met de auto op reis, heb je een picknick gepland of wil je een lekkere lunch meenemen naar het werk? Om welke reden je ook nood hebt aan gerechtjes die je makkelijk mee kunt nemen: wij hebben ze!

Makkelijkemeeneemgerechten die níét saai zijn en die je makkelijk inpakt en vervoert: ze bestaan! Hieronder vind je enkele ideeën, maar eerst de ultieme tip om lekken in je rugzak of picknickmand te vermijden:

Meeneemgerechten: hoe verpak je ze?

Gerechtjes die weleens zouden durven lekken, slaatjes of zelfs desserts: als je trendy bent, stop je gewoon alles in een bokaal! Handig én 't ziet er leuk uit! Leuke bokalen vind je in huishoud- en lifestylewinkels, maar ook mayonaise- of andere bokalen kun je na een grondige spoelbeurt prima hergebruiken. Hieronder vind je enkele recepten die je in een bokaal kunt meenemen!

Lekkers in een bokaal

Frittata’s

Wij zijn dol op frittata’s! Al je ingrediënten worden samengehouden door de eieren, en daardoor is het ‘t ideale meeneemgerecht. Ook top: je kunt er je restjes in verwerken.

Cakejes

Kun je je dagelijkse dessertje ook onderweg niet missen? Geen probleem! Maak gewoon mini-cakejes, dan hoef je niets te snijden. Ideaal, toch?

Brood

Je kunt onderweg stoppen voor een broodje dat al uren in de koeltoog ligt, óf je kunt je eigen broodje bakken. Makkelijke keuze, denken wij. 😉 Hier vind je trouwens enkele tips om je brood langer te bewaren.

Wraps

Wraps zijn compact, ze worden minder snel wak dan ander brood én je kunt er al je favoriete ingrediënten in kwijt: alleen maar voordelen, dus.

Pastasalades

Naast bijgerechten op de barbecue kunnen pastasalades ook een volwaardige on the go-maaltijd zijn. Bewaar verse kruiden eventueel apart, zodat je ze er net voor het eten over kunt strooien.

Quiche

Als lunch, als tussendoortje, als avondeten met een fris slaatje erbij: quiche is altijd een goed idee. Ook onderweg, want je kunt zo’n stuk prima uit ‘t vuistje eten. Wil je ‘m vooraf maken? Vries je quiche dan eens in!

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen