Meest recente artikelen

5 redenen waarom je altijd wraps in huis moet hebben

It's a wrap

  • Deel dit artikel:
5 redenen waarom je altijd wraps in huis moet hebben Artikel

Een wrap is een soort platbrood dat zowel in de Mexicaanse, Midden-Oosterse, als Griekse keuken wordt gebruikt. Ook bij ons wordt de wrap steeds populairder. 5 redenen waarom je ze altijd in huis moet hebben.

1) Voor elk moment van de dag

Als ontbijt, lunch, avondmaal of dessert: een wrap kan op elk moment van de dag. Vul je ontbijtwrap met Nutella, granola en een banaan voor een hemels ontbijt. Als lunch kun je een omelet in een wrap of een wrap met avocado en gerookte kip eten en als avondmaal kun je bijvoorbeeld wraps met lamsspiesjes en seldertzatziki of wraps met pittige gehaktballetjes serveren. Het klinkt misschien gek, maar je kunt ook superlekkere dessertjes maken met wraps! Wat dacht je bijvoorbeeld van taco’s met chocolade-ijs, popcorn en M&M’s vulling?

2) Makkelijk

Niet veel tijd om te koken? Dan is een wrap de perfecte oplossing! Vul je wrap met je leftovers van gisteren et voilà, je maaltijd is klaar!

3) On the go

Als ontbijt of lunch on the go: een wrap is supermakkelijk mee te nemen.

4) Je kan er de lekkerste snacks mee maken

Ooit al gehoord van een tortizza? Dat is een pizza met een bodem van tortilla. Makkelijk, snel en lekker! Of maak je eigen chips en voorzie er een lekkere dip bij. Zo lekker!

5) Gezond en goedkoop

Wraps zijn gezond en helemaal niet duur. Bovendien bestaan er veel varianten: maïswraps, volkorenwraps, glutenvrije wraps,… Voor ieder wat wils!

 

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen