Meest recente artikelen

5 redenen waarom je altijd wraps in huis moet hebben

It's a wrap

5 redenen waarom je altijd wraps in huis moet hebben Artikel

Wraps... We love it! Ze zijn niet alleen overheerlijk, maar ook nog eens superhandig. Wij verzamelen 5 redenen waarom je altijd wraps in huis moet hebben.

1) Voor elk moment van de dag

Als ontbijt, lunch, avondmaal of dessert: een wrap kan op elk moment van de dag. Vul je ontbijtwrap met Nutella, granola en een banaan voor een hemels ontbijt. Als lunch kun je een wrap met ovenzalm en erwten-citroenspread of één met avocado en gerookte kip eten. En als avondmaal kun je dan weer gaan voor een versie met lamsspiesjes en tzatziki of wraps met chili sin carne. Het klinkt misschien gek, maar je kunt ook superlekkere dessertjes maken met wraps! Wat dacht je bijvoorbeeld van taco's met chocolade-ijs, popcorn en M&M's vulling of van deze appelflappen met vanille-ijs?

2) Makkelijk

Niet veel tijd om te koken? Dan is een wrap de perfecte oplossing! Vul je wrap met je leftovers van gisteren et voilà, je maaltijd is klaar! Wist je trouwens al dat je ook een heerlijke ovenschotelenchilada's genaamd- met wraps kan maken? Ontdek hier de lekkerste recepten. Verder kan je er ook nog een exotische versie van onze croques – quesadilla's – mee maken. Allemaal overheerlijk, en perfect om je restjes in te verwerken.

3) On the go

Als ontbijt of lunch on the go: een wrap is supermakkelijk mee te nemen en uit de hand te eten.

4) Je kan er de lekkerste snacks mee maken

Ooit al gehoord van een tortizza? Dat is een pizza met een bodem van tortilla. Makkelijk, snel en lekker! Of maak je eigen chips en voorzie er een lekkere dip bij. De twee combineren kan ook: deze pizzadip met tortillachips is echt de lekkerste combinatie ooit.

5) Gezond en goedkoop

Wraps zijn gezond en helemaal niet duur. Bovendien bestaan er veel varianten: maïswraps, volkorenwraps, glutenvrije wraps,… Voor ieder wat wils!

Lees ook …

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Onze lekkerste recepten

Wil je deze recepten bewaren? Dat doe je met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen