Recept

Pastasalade met olijven, kerstomaten en mozzarella

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Italië op je bord!

bereiding
  1. 1

    Kook de spirelli volgens de instructies op de verpakking, giet af en spoel goed met koud water.

  2. 2

    Spoel de sla en laat goed uitlekken in een vergiet, scheur in stukjes. Spoel de tomaten en snij in kwartjes, halveer de olijven en snipper de lente-uitjes in ringen. Laat de mozzarella uitlekken en snij in blokjes.

  3. 3

    Roer de olijfolie los met de azijn, het citroensap en de mosterd en kruid met de Provençaalse kruiden, peper en zout.

  4. 4

    Meng de pasta met de groenten, de mozzarella en de dressing en hussel goed door elkaar. Serveer koud. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pastasalade met olijven, kerstomaten en mozzarella

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!