Mini-frittata met pancetta en tomaat
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Mini-frittata met pancetta en tomaat

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ook lekker met reepjes gerookte zalm en aspergepunten.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Vet 4 holtes in een cupcakeblik in met boter.

  2. 2

    Leg in elk van de vier beboterde cupcakevormpjes een plakje pancetta. Snij de lente-uien in ringen, de tomaat in blokjes.

  3. 3

    Klop de eieren los en roer er de geraspte kaas, de lente-ui en de tomatenblokjes door. Kruid met peper en zout. Schenk het eiermengsel in de vormpjes, tot net onder de rand.

  4. 4

    Laat de eieren ongeveer 10 minuten stollen in de voorverwarmde oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Vet 4 holtes in een cupcakeblik in met boter.

  2. 2

    Leg in elk van de vier beboterde cupcakevormpjes een plakje pancetta. Snij de lente-uien in ringen, de tomaat in blokjes.

  3. 3

    Klop de eieren los en roer er de geraspte kaas, de lente-ui en de tomatenblokjes door. Kruid met peper en zout. Schenk het eiermengsel in de vormpjes, tot net onder de rand.

  4. 4

    Laat de eieren ongeveer 10 minuten stollen in de voorverwarmde oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.