Meest recente artikelen

5 gezonde lunches van Pascale Naessens

Snelle hap voor on the go

5 gezonde lunches van Pascale Naessens Artikel

Bye bye broodjes en kant-en-klare salades! Met de favoriete lunches van Pascale Naessens eet jij ook onderweg elke dag lekker en gezond.

Op zoek naar gezonde lunches? Pascale Naessens weet raad!

Als je thuis bent en tijd hebt om te koken, is gezond eten niet moeilijk. Maar wat als je luncht op het werk of onderweg? Wat neem je dan mee om het klassieke broodje of een niet-zo-gezond slaatje te vermijden?

Pascale: "Zorg ervoor dat je je lunch goed voorbereidt, zodat je niet verleid wordt door allerlei ongezondere alternatieven.  Neem voor kleine hongertjes tussendoor ook noten, pitten of zaden mee. Dat is mijn overlevingsrantsoen voor drukke dagen!"

Heb je hier al aan gedacht?

  • Zorgen broodjes voor een dip na de middag? Laat dat brood dan eens weg en opteer voor omeletwraps, een slaatje met granen en je favoriete groenten of een soepje!
  • Als je geen tijd hebt 's ochtends, kun je je lunch ook de dag voordien al klaarmaken. Of neem gewoon een restje mee van je avondeten!
  • Onze ultieme tip voor wie weinig tijd heeft: vries individuele porties soep in en graai er een mee tijdens je ochtendspits. 's Middags nog even in de microgolfoven en je kunt meteen aanvallen.
  • Maak je eigen spreads in het weekend. Zo hoef je nooit meer last minute naar de winkel te lopen. Deze paprikahummus is bijvoorbeeld een echte aanrader. Top samen met een van Pascales heerlijke zaadjescrackers!

Gezonde lunches van Pascale Naessens: deze moet je proberen

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen