Zaden-notenbrood met twee spreads
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zaden-notenbrood met twee spreads

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C. Doe alle noten, pitten en zaden in een kom. Voeg zout, olie en abrikozen toe en roer goed door.

  2. 2

    Voeg de eieren 1 voor 1 toe en meng goed. Schenk het beslag in een ingevet cakeblik van 30 x 10 cm en zet ongeveer 40 à 50 minuten in de oven. Haal uit de oven en laat helemaal afkoelen.

  3. 3

    Mix alle ingrediënten voor de bietenspread en kruid met peper en zout. Doe in een kommetje en garneer met gehakte noten en wat ringetjes lente-ui.

  4. 4

    Prak de tonijn fijn met een vork. Schep er de cottage cheese, sjalot, selder en kappertjes onder en kruid met peper en zout.

  5. 5

    Serveer beide spreads bij het brood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C. Doe alle noten, pitten en zaden in een kom. Voeg zout, olie en abrikozen toe en roer goed door.

  2. 2

    Voeg de eieren 1 voor 1 toe en meng goed. Schenk het beslag in een ingevet cakeblik van 30 x 10 cm en zet ongeveer 40 à 50 minuten in de oven. Haal uit de oven en laat helemaal afkoelen.

  3. 3

    Mix alle ingrediënten voor de bietenspread en kruid met peper en zout. Doe in een kommetje en garneer met gehakte noten en wat ringetjes lente-ui.

  4. 4

    Prak de tonijn fijn met een vork. Schep er de cottage cheese, sjalot, selder en kappertjes onder en kruid met peper en zout.

  5. 5

    Serveer beide spreads bij het brood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.