Quiche met zalm en venkel
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Quiche met zalm en venkel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Snij de zalm en de venkel in reepjes en de aardappelen in blokjes. Snipper de lente-uitjes in ringetjes.

  3. 3

    Roerbak de venkelreepjes 3 minuten in een beetje olijfolie. Voeg de aardappelblokjes toe. Schep om en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Bestrijk een ronde bakvorm met olijfolie. Rol het kruimeldeeg dun uit en leg het in de vorm. Druk de zijkanten goed aan.

  5. 5

    Klop de eieren los met melk. Kruid met peper. Meng met de lente-uitjes en de dille.

  6. 6

    Schep de aardappelblokjes en de venkel op de deegbodem. Leg de zalm erop. Lepel het eimengsel erover.

  7. 7

    Bak de quiche 35 minuten in het midden van de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Snij de zalm en de venkel in reepjes en de aardappelen in blokjes. Snipper de lente-uitjes in ringetjes.

  3. 3

    Roerbak de venkelreepjes 3 minuten in een beetje olijfolie. Voeg de aardappelblokjes toe. Schep om en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Bestrijk een ronde bakvorm met olijfolie. Rol het kruimeldeeg dun uit en leg het in de vorm. Druk de zijkanten goed aan.

  5. 5

    Klop de eieren los met melk. Kruid met peper. Meng met de lente-uitjes en de dille.

  6. 6

    Schep de aardappelblokjes en de venkel op de deegbodem. Leg de zalm erop. Lepel het eimengsel erover.

  7. 7

    Bak de quiche 35 minuten in het midden van de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.