Meest recente artikelen

12 originele boterhammen waar je blij van wordt

Ode aan de boterham

12 originele boterhammen waar je blij van wordt Artikel

Eentje met hesp en eentje met kaas? Nee, wij vullen onze brooddoos met een van deze 12 onweerstaanbare en originele boterhammen. Dat wordt uitkijken naar de lunch!

Ben je die dagelijke boterhammetjes met choco, confituur, salami en kaas beu en heb je nood aan ideeën voor originele boterhammen? Wij hebben er wel een paar!

Originele boterhammen: enkele tips

  • Ga eens voor een andere broodsoort. Neem je altijd witte boterhammen mee naar het werk? Kies dan bijvoorbeeld eens voor zuurdesem– of volkorenbrood. Instant originele(re) boterhammen!
  • Personaliseer je spreads. Zelf spreads maken is helemaal niet moeilijk, en ze zijn zó lekker. Voeg er je eigen kruidenmengeling of een geheim ingrediënt aan toe en maak er helemaal jouw recept van.
  • Combineer verschillende soorten beleg. Boter en kaas kunnen smaken, maar maak het eens wat spannender en probeer bijvoorbeeld een laagje cottagecheese met gerookte vis en frisse appelschijfjes, of chocopasta met banaan!
  • Laat je inspireren door restjes: staat er nog een overschotje kalkoenfilet in de koelkast, of moeten die augurkjes écht eens op? Vertrek vanuit die restjes en bouw er je boterhammen errond op.

12 onweerstaanbare boterhammen

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook … 

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen