Meest recente artikelen

Makkelijke gerechten voor wie moe en hongerig thuiskomt

24 x snel, makkelijk en smakelijk

Makkelijke gerechten voor wie moe en hongerig thuiskomt Artikel

Makkelijke gerechten die zo klaar zijn: het is dé oplossing na een lange werkdag. Dus wacht even voor je voor je de lokale take away belt.. Wij verzamelden 24 smakelijke én snelle maaltijden die je in geen tijd op tafel zet. Zo hou je zelfs ruimte over voor wat quality time.

Hoe vaak kom je niet met razende honger thuis na een lange dag? Met je zetel eindelijk in zicht wil je natuurlijk geen uren meer achter het fornuis staan. Zeker niet als die maaltijd hapsnap in hongerige magen verdwijnt. Een minder verstandige keuze is doodleuk een zak chips opentrekken. Of: een snelle hap bestellen. Grote kans dat je nog langer op je honger blijft zitten. Het wordt trouwens een dure grap als je bij elk hongertje de take away-app opengooit. Maar wij komen met een oplossing om tijd te winnen in de keuken! We verzamelden 24 makkelijke gerechten die je in minder dan een halfuur kunt fixen.

De lekkerste croque monsieur tosti recepten

 

De hoofdregel voor deze makkelijke gerechten: geen ingewikkelde bereidingen. Er zit ook genoeg variatie in. Zo kun je gewoon in je voorraadkast duiken. Kortom: snelle, makkelijke gerechten met een hoog comfort food-gehalte. Van een hamburger of hotdog met bijzondere twist tot een croque of wrap deluxe… Zelfs de meest kieskeurige (en hangry) eter zal tevreden grommend onderuit zakken. Nu nog kiezen!

24 makkelijke gerechten voor wie moe en hongerig thuiskomt

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen