Avocado caprese
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Avocado caprese

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel de knoflook. Mix de basilicumblaadjes fijn samen met de knoflook en een scheut olijfolie. Kruid met peper en zout. 

  2. 2

    Spoel de tomaten en snij ze doormidden. Doe ze samen met de mozzarellabolletjes in een kom. Meng er de basilicumolie onder.

  3. 3

    Snij de avocado’s doormidden en verwijder de pit. Lepel het tomaat-mozzarellamengsel in de avocadohelften en bedruppel met de balsamicocrème. Werk af met basilicumblaadjes. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel de knoflook. Mix de basilicumblaadjes fijn samen met de knoflook en een scheut olijfolie. Kruid met peper en zout. 

  2. 2

    Spoel de tomaten en snij ze doormidden. Doe ze samen met de mozzarellabolletjes in een kom. Meng er de basilicumolie onder.

  3. 3

    Snij de avocado’s doormidden en verwijder de pit. Lepel het tomaat-mozzarellamengsel in de avocadohelften en bedruppel met de balsamicocrème. Werk af met basilicumblaadjes. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.