Recept

Avocado caprese

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel de knoflook. Mix de basilicumblaadjes fijn samen met de knoflook en een scheut olijfolie. Kruid met peper en zout. 

  2. 2

    Spoel de tomaten en snij ze doormidden. Doe ze samen met de mozzarellabolletjes in een kom. Meng er de basilicumolie onder.

  3. 3

    Snij de avocado’s doormidden en verwijder de pit. Lepel het tomaat-mozzarellamengsel in de avocadohelften en bedruppel met de balsamicocrème. Werk af met basilicumblaadjes. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Avocado caprese
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Pel de knoflook. Mix de basilicumblaadjes fijn samen met de knoflook en een scheut olijfolie. Kruid met peper en zout. 

  2. 2

    Spoel de tomaten en snij ze doormidden. Doe ze samen met de mozzarellabolletjes in een kom. Meng er de basilicumolie onder.

  3. 3

    Snij de avocado’s doormidden en verwijder de pit. Lepel het tomaat-mozzarellamengsel in de avocadohelften en bedruppel met de balsamicocrème. Werk af met basilicumblaadjes. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!