• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

VIDEO: Easy taco's

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Laat de biefstukjes op kamertemperatuur komen & marineer ze met de chilipeper, zout & look, limoenen & enkele takjes koriander.

  2. 2

    Bak de biefstukjes om en om (ongeveer 2/3 minuten aan iedere kant). Haal ze hierna uit de pan en laat ze onder een stuk aluminiumfolie een paar minuten rusten.

  3. 3

    Ondertussen kan je de salsa maken: Snijd de tomaten in zo klein mogelijke blokjes. Breng op smaak met peper en zout & voeg de limoen toe, is leuk om hier munt aan toe te voegen.
     

  4. 4

    Guacamole maken.

  5. 5

    Doe beide in aparte schaaltjes en doe ook de zure room in een schaaltje.

  6. 6

    Snijd de biefstuk in lange, dunne repen.

  7. 7

    Bouw de beef taco’s op.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Laat de biefstukjes op kamertemperatuur komen & marineer ze met de chilipeper, zout & look, limoenen & enkele takjes koriander.

  2. 2

    Bak de biefstukjes om en om (ongeveer 2/3 minuten aan iedere kant). Haal ze hierna uit de pan en laat ze onder een stuk aluminiumfolie een paar minuten rusten.

  3. 3

    Ondertussen kan je de salsa maken: Snijd de tomaten in zo klein mogelijke blokjes. Breng op smaak met peper en zout & voeg de limoen toe, is leuk om hier munt aan toe te voegen.
     

  4. 4

    Guacamole maken.

  5. 5

    Doe beide in aparte schaaltjes en doe ook de zure room in een schaaltje.

  6. 6

    Snijd de biefstuk in lange, dunne repen.

  7. 7

    Bouw de beef taco’s op.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.