Chili sin carne
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Chili sin carne

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een veggie variant van de klassieke Chili con carne

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de ui en fruit hem in olie. Pers er de knoflook bij. Kruid met chilipoeder, kaneel en komijn. Laat al roerend even meebakken, tot de aroma's vrijkomen. 

  2. 2

    Doe er de quorn en de tomaten bij. Kruid met peper en zout. Laat 30 minuten heel zachtjes sudderen. 

  3. 3

    Doe er de bonen bij en breng op smaak met tabasco. Laat alles goed doorwarmen.

  4. 4

    Verdeel de chili over de bonen en bestrooi met gesnipperde koriander. Serveer met tortillachips en eventueel saffraanrijst. Geef de maïs er apart bij.  

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de ui en fruit hem in olie. Pers er de knoflook bij. Kruid met chilipoeder, kaneel en komijn. Laat al roerend even meebakken, tot de aroma's vrijkomen. 

  2. 2

    Doe er de quorn en de tomaten bij. Kruid met peper en zout. Laat 30 minuten heel zachtjes sudderen. 

  3. 3

    Doe er de bonen bij en breng op smaak met tabasco. Laat alles goed doorwarmen.

  4. 4

    Verdeel de chili over de bonen en bestrooi met gesnipperde koriander. Serveer met tortillachips en eventueel saffraanrijst. Geef de maïs er apart bij.  

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.