Meest recente artikelen

Natalies gezonde weekmenu: snel klaar en voor het hele gezin

Lekker en snel

Natalies gezonde weekmenu: snel klaar en voor het hele gezin Artikel

Welkom in de keuken van Libelle Lekker-redactrice Natalie. Zij maakt een gezond weekmenu voor het hele gezin, dat bovendien ook nog eens snel klaar is.

Wil je deze recepten bewaren? Dat doe je met één klik op de knop. Lees hier hoe.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

Maandag

Natalie tipt: “Rozenharissa is iets zachter van smaak dan de gewone harissa. Je koopt het in de Midden-Oosterse speciaalzaak of maakt het gewoon zelf. Meng enkele druppels rozenwater met harissa: het resultaat is een beetje pittig en zoet tegelijkertijd.”

Dinsdag

 

Woensdag

Natalie tipt: “Geen fan van koriander? Vervang die dan door peterselie of munt. Kippengehakt kan nogal flets van smaak zijn, breng het dus altijd op smaak. Hier gebruik ik sojasaus voor een oosterse toets, maar je kunt het ook op smaak brengen met bijvoorbeeld tabasco.”

Donderdag

Natalie tipt: “Laat de zalm zo lang mogelijk op de velkant bakken voor je ‘m omdraait. De kans is kleiner dat de vis uiteenvalt. Gaar ‘m daarna zo kort mogelijk aan de andere kant.”

Vrijdag

Zaterdag

Natalie tipt: “Heb je nog kerstomaten in huis? Voeg ze dan toe aan de puttanescasaus en laat ze zachtjes poffen.”

Zondag

Natalie tipt: “Een muffinbeslag hoeft niet glad gemixt te zijn, er mag gerust nog wat structuur in zitten. Een cakebeslag daarentegen moet je helemaal glad mixen.”

  • Deel dit artikel
Alles over Natalie Peeters

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen