Meest recente artikelen

Thuiswerken: 10 snelle en overheerlijke lunches

Met weinig ingrediënten

Thuiswerken: 10 snelle en overheerlijke lunches Artikel

Werk jij ook van thuis uit? Bekijk het positief: dat zijn 's middags geen saaie boterham of kantinelunch op je bord. Wel lekkere, verse maaltijden waar je helemaal van opfleurt. Deze snelle lunches tover je zonder veel moeite op tafel en geven je energie voor een hele namiddag.

Salade met kip en mango

Deze crunchy salade is een feestje op je bord, en voor je smaakpapillen. Hij is origineel en supermakkelijk te maken. Hou je niet zo van mango? Vervang 'm dan door avocado of papaja.

Snelle pizza met gerookte zalm

Pizza als lunch? Yes please! Deze minipizza’s maak je met 5 ingrediënten in 5 minuten. Succes gegarandeerd!

Lunch in a mug: shakshuka

Shakshukwat…? Deze Midden-Oosterse topper maak je in 5 minuten met slechts een handvol ingrediënten. Het mooist van al? Je hebt enkel een grote kop en een microgolfoven nodig. Dat bespaart je heel wat afwas! Verkocht? Probeer dan ook eens deze heerlijke shakshuka met lamsgehakt als diner. Maak ineens een extra grote portie, zodat jij de dag nadien de restjes kan opsmullen tijdens je lunch.

Oosterse noedelsoep met gamba’s

Niets zaliger dan een dampende kom soep tijdens de koude herfst- en winterdagen. Je zou het niet zeggen, maar deze Oosterse noedelsoep met scampi’s zet je in slechts enkele minuten op tafel. Vervang de scampi’s door tofu voor een vegetarische versie.

Bagel met eiersalade

Een krokante bagel, gevuld met smeuïge eiersalade en knapperige groenten. Da’s een broodje eiersalade deluxe! Werk af met pickles en waterkers voor een pittige toets. Zo lekker!

Courgetti met avocadodressing, mozzarella en parmaham

Zin in een lichte lunch? Probeer dan deze courgettisalade met avocado van Sandra Bekkari. Makkelijk, snel en gezond!
Ben jij fan van salads in a jar? Klik dan hier voor meer inspiratie.

Croque met brie en boschampignons

Kan je wel wat comfort food gebruiken? Wat dacht je van een krokante croque met champignons, knoflook en gesmolten brie?
Probeer zeker ook deze hippe croques een keer uit.

 

Regenboog lenterolletjes

Breng de zon in huis met deze vegetarische lenterolletjes. Je kan eindeloos variëren met de vulling. Probeer bijvoorbeeld eens een springroll met gerookte makreel of scampi. Geen rijstpapier in huis? Geen nood. Vervang deze dan gewoon door een slablad.

Quesadilla met spinazie en tomaat

Mexicaans maken was nog nooit zo makkelijk. Beleg een tortilla met kaas, spinazie en tomaat. Vouw toe, bak in de pan en aanvallen maar! Deze exotische croque valt sowieso bij het hele gezin in de smaak. Ontdek hier meer Mexicaanse gerechten.

Burrito met kip en guacamole

Voor deze snelle lunch heb je maar 5 ingrediënten nodig. Te beginnen met guacamole en kip; een match made in heaven. Voeg daar nog wat zure room en kruiding aan toe, wrap it up en geniet!

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen