Meest recente artikelen

De beste soep volgens je sterrenbeeld

Klopt het bij jou?

De beste soep volgens je sterrenbeeld Artikel

Het staat in de sterren geschreven, nemen wij wel heel serieus. De 12 sterrenbeelden hebben elks hun eigen unieke eigenschappen, waar ook unieke soepen bij passen. Ben jij benieuwd welke soep het beste bij jouw sterrenbeeld past? Een dromerige vissoep misschien? Of eerder een ietwat pittigere soep?

Ram (21/3 – 20/4)

Rammen zijn niet op hun mondje gevallen. Ze zijn ambitieus met heel wat doelen voor ogen, staan zelfverzekerd in het leven en gaan geen enkel avontuur uit de weg. Een kleurrijke soep met een hoekje af past perfect bij hun energieke karakter, aangevuld door hun impulsiviteit. Wat dacht je van een romige pompoensoep met linzen en kokos? Een smaakcombinatie die je niet meteen zou verwachten, maar toch verrassend lekker is.

Stier (21/4 – 20/5)

Stieren kun je het best omschrijven als echte levensgenieters met veel geduld. Ze gaan graag praktisch te werk, zonder al te veel obstakels en risico’s. Een simpele tomatensoep met balletjes lijkt ons daarom dé ideale soep voor onze betrouwbare Stieren.

Tweelingen (21/5 – 21/6)

Tweelingen zijn heel nieuwsgierig en leren graag bij. Ze zijn erg levendig en blijven graag in beweging. Een té zware soep zou dus niet de slimste keuze zijn. Wat dacht je van een lichte en luchtige groentesoep met veel verschillende soorten groenten? Lekker veelzijdig, zoals Tweelingen dat zijn.

Kreeft (22/6 – 22/7)

Kreeften zijn erg gevoelig en bijkomend ook heel emotioneel. Door hun humeurig karakter komt een soep dat áltijd een lach op hun gezicht tovert zeker niet ongelegen. Misschien kunnen we hier, ironisch genoeg, voor een romige kreeftensoep gaan? Al een geluk zijn Kreeften erg geduldig, waardoor ze het zeker niet erg vinden om wat extra tijd in hun soepje te steken.

Leeuw (23/7 – 22/8)

Leeuwen zijn, zoals dat in de natuur ook is, enorm trots, loyaal en charismatisch. Ze voelen zich de koning te rijk en zullen je steeds zeggen waar het op staat. Al zal dit wel met een vleugje humor zijn, daar kun je niet onderuit. Wij dachten dat een luxe champignonsoep wel bij de Leeuw zou passen. Door hun creatieve kant zullen ze er zelf wel een twist aan geven.

Maagd (23/8 – 22/9)

Maagden zijn over het algemeen zeer georganiseerd en perfectionistisch, een recept nauwkeurig van A tot Z volgen is dus vanzelfsprekend. Ze zijn kritisch van geest en gaan recht op hun doel af. Een heerlijk, goedgevulde maaltijdsoep lijkt ons de ideale match voor de hardwerkende Maagden.

Weegschaal (23/9 – 23/10)

Weegschalen zijn charmant, elegant en sociaal. Als er iets is wat ze graag doen, dan is het wel gezellig samenzijn, in goed gezelschap, aan een tafel boordevol lekkers. Een heerlijke soep kan daar niet aan ontbreken. Een smaakvolle, verfijnde aspergesoep past bij de evenwichtige weegschaal.

Schorpioen (24/10 – 22/11)

Schorpioenen zijn zeer gepassioneerd en gedreven. Hun intuïtieve buikgevoel laat hen niet gemakkelijk in de steek, dus een soepje op gevoel it is. Toch is de Schorpien bang om te falen, dus een niet al te moeilijke soep, maar toch overheerlijk lekker is ideaal. Een kruidige en pittige wortel-tomatensoep past bij de gepassioneerde en mysterieuze Schorpioen.

Boogschutter (23/11 – 21/12)

Het sterrenbeeld Boogschutter straalt heel wat enthousiasme uit en heeft een geweldig gevoel voor humor. Voor de Boogschutter moet de boog niet altijd gespannen staan en mag het best wel eens wat anders zijn. Een exotische en pittige Thaise kokossoep past bij de avontuurlijke en optimistische Boogschutter.

Steenbok (22/12 – 20/1)

Steenbokken zijn gedisciplineerd en ambitieus. Hun betrouwbare en praktische kant zorgt ervoor dat ze niet al te gek doen in de keuken. Gewoon klassieke gerechten krijgen hun voorkeur. Zoals een stevige, klassieke erwtensoep, maar dan wel met een kleine twist.

Waterman (21/1 – 19/2)

Watermannen zijn onafhankelijk, excentriek en origineel. De Waterman houdt van fantaseren, al dan niet over lekker eten. Smaken combineren en het onbekende opzoeken is niet vreemd voor een Waterman. Speelse gerechten, met ietwat complexiteit in is dé ideale match voor een Waterman. Zoals bijvoorbeeld deze heerlijke ramen noedels.

Vissen (20/2 – 20/3)

Vissen zijn dromerig en uitermate empathisch. Ze voelen anderen goed aan en bieden altijd een luisterend oor. Vissen moeten voldoende slapen en gezond eten om zich goed in hun vel te voelen. Een dromerige en rustgevende vissoep met veel groenten past bij de intuïtieve en gevoelige Vissen.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen