Meest recente artikelen

Dit comfort food past bij je sterrenbeeld

Klopt het bij jou?

Dit comfort food past bij je sterrenbeeld Artikel

Ben jij benieuwd welk comfort food bij jouw sterrenbeeld past? Sommige dingen staan nu eenmaal in de sterren geschreven. Je vindt voor elk sterrenbeeld steeds een recept met vlees/vis en een vegetarische variant. Match made in heaven - or in the stars?

Ram (21/3 – 20/4)

Rammen zijn dynamisch, zelfverzekerd en positief. Ze denken meestal niet na voor ze iets zeggen, zijn avontuurlijk en staan graag in de belangstelling. Een feestelijk gerechtje met veel kleuren en een persoonlijke toets is echt iets voor de Ram. Rammen kunnen ongeduldig zijn, een eenvoudig gerecht is dus een ideale match. Wat dacht je van deze heerlijke tacos? Makkelijk en overheerlijk. Laat je creativiteit de vrije loop gaan en voeg zelf je favoriete ingrediënten toe!

Stier (21/4 – 20/5)

Stieren zijn echte levensgenieters. Ze houden van lekker eten en een goed glaasje wijn. En wat past er nu beter bij dat glaasje wijn dan een heerlijk gerecht met gesmolten kaas? Stieren nemen liever geen risico’s, zijn geduldig en houden van ontspanning, een klassieke kaasfondue is dus het ideale comfort food voor Stieren.

Tweelingen (21/5 – 21/6)

Tweelingen leren graag bij en zijn echte denkers. Bewegen is belangrijk voor Tweelingen. Ze blijven graag slank en actief. Een slanke ovenschotel waarmee ze kunnen experimenteren is hét comfort food van de Tweelingen. Ze hebben behoefte aan verandering en zullen nooit twee keer exact hetzelfde recept maken. Gelukkig kun je met ovenschotels eindeloos variëren.

Kreeft (22/6 – 22/7)

Kreeften zijn emotioneel en kunnen diep geraakt worden door teleurstelling. Een eenvoudig recept dat altijd lukt is dus een goede keuze. Kreeften zijn geduldig en vinden het dus niet erg om te wachten tot de oven voorverwarmd is. Ze houden veel rekening met de gevoelens van anderen. Dit gehaktbrood dat ze kunnen delen met hun vrienden is het perfecte comfort food voor de Kreeft.

Leeuw (23/7 – 22/8)

Leeuwen zijn betrouwbaar en warm. Ze vechten voor wat ze willen en zijn passioneel, maar eerlijk. Ze houden van het leven en hebben niets tegen een tikkeltje humor. Met vrienden genieten van een lekkere burger vinden ze geweldig, maar ze kiezen wel voor eentje met een originele twist.

Maagd (23/8 – 22/9)

Maagden zijn perfectionistisch en volgen graag een recept. Door hun geheimzinnig kantje zullen ze dat ultieme recept echter niet snel met je delen. Maagden zijn niet dromerig en gaan recht op hun doel af. Een netjes opgebouwde lasagne vinden ze heerlijk. Ze zijn enorm bescheiden. Een complimentje over die lekkere lasagne zal hen een beetje in verlegenheid brengen, maar ze appreciëren het wel.

Weegschaal (23/9 – 23/10)

Het sterrenbeeld Weegschaal is diplomatiek en welgemanierd. Ze zijn charmant en bouwen bruggen tussen mensen. Een pizza die gedeeld kan worden is hun ultieme guilty pleasure. Weegschalen hebben behoefte aan evenwicht in het leven. Af en toe een stukje pizza kan er dus wel af, maar ze zullen eerder een gezonde topping kiezen.

Schorpioen (24/10 – 22/11)

Schorpioenen zijn charmant, geheimzinnig en intuïtief. Ze zullen eerder hun hart dan het recept volgen. Toch is de Schorpioen stiekem bang om te falen. Een niet té moeilijk recept dat er toch spectaculair uitziet, is dus de perfecte match. Schorpioenen willen altijd winnen en zullen proberen jouw recept te overtreffen. Ze verrassen je graag met een gepofte aardappel met een creatieve topping.

Boogschutter (23/11 – 21/12)

Het sterrenbeeld Boogschutter is avontuurlijk en optimistisch. Ze willen constant hun kennis uitbreiden en hebben een geweldig gevoel voor humor. Ook hun comfort food nemen ze niet te serieus, het mag gerust eens wat anders zijn. Boogschutters hebben graag gezelschap. Een hotdogfeestje met speciale worstjes en een unieke combinatie van toppings vinden ze geweldig.

Steenbok (22/12 – 20/1)

Steenbokken zijn gedisciplineerd en betrouwbaar. Ze zijn geduldig en kunnen zich goed concentreren. Ze zijn erg ambitieus en spenderen graag veel tijd aan het creëren van het perfecte recept. Ze houden van een klassieke pasta, maar zorgen wel voor de allerlekkerste saus die je ooit gegeten hebt.

Waterman (21/1 – 19/2)

Watermannen zijn onvoorspelbaar, excentriek en origineel. Bij hun vrienden staan ze gekend als iemand die een beetje ‘speciaal’ is. De Waterman zit vol fantasie, maar ook kennis. Ze houden van speelse, eenvoudige recepten die wel aan hoge eisen voldoen. Ze worden helemaal blij van ramen noedels met zelfgemaakte bouillon en onbekende groentjes.

Vissen (20/2 – 20/3)

Vissen zijn dromerig en extreem gevoelig. Ze delen graag met anderen, maar zijn ook graag alleen. Vissen moeten voldoende slaap krijgen en gezond eten om zich goed te voelen. Ze overdrijven dus niet met junk food, maar kunnen wel genieten van een lekkere stoemp. Om te delen of om in hun eentje op te smullen.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen