Recept

Erwtensoep met pittige toets

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een verrassend erwtensoepje.

bereiding
  1. 1

    Stoom de lente-ui, samen met de gember en de knoflook, 6 minuten op 100°C in de nietgeperforeerde stoomovenpan.
     

  2. 2

    Voeg de erwtjes erbij en stoom het groentemengsel nogmaals 6 minuten op 100°C.

  3. 3

    Haal de stoomovenpan uit de stoomoven, voeg de kruiden, de archideolie, de suiker en de helft van de groentebouillon toe.

  4. 4

    Mix glad en voeg naar smaak de rest van de bouillon toe.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Erwtensoep met pittige toets
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Stoom de lente-ui, samen met de gember en de knoflook, 6 minuten op 100°C in de nietgeperforeerde stoomovenpan.
     

  2. 2

    Voeg de erwtjes erbij en stoom het groentemengsel nogmaals 6 minuten op 100°C.

  3. 3

    Haal de stoomovenpan uit de stoomoven, voeg de kruiden, de archideolie, de suiker en de helft van de groentebouillon toe.

  4. 4

    Mix glad en voeg naar smaak de rest van de bouillon toe.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!