Vissoep met graantjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Vissoep met graantjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voor wat extra energie

bereiding
  1. 1

    Verdeel de vis in stukken. Snipper de ui. Snij de wortelen in stukjes en de lente-ui in ringetjes. Verdeel de broccoli in roosjes.

  2. 2

    Fruit de ui in de olie. Doe er de wortelen, broccoli en lente-ui bij en roerbak even. Blus met de visfond en breng aan de kook.

  3. 3

    Zet het vuur zachter en doe er de vis bij. Laat 10 minuten op een zacht vuurtje pocheren.

  4. 4

    Kook ondertussen de graantjes 10 minuten in gezouten water.

  5. 5

    Doe de room bij de soep en breng op smaak met peper en zout. Bind de soep met het maïszetmeel, opgelost in een beetje water. Serveer met de graantjes. Garneer met de bladpeterselie

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verdeel de vis in stukken. Snipper de ui. Snij de wortelen in stukjes en de lente-ui in ringetjes. Verdeel de broccoli in roosjes.

  2. 2

    Fruit de ui in de olie. Doe er de wortelen, broccoli en lente-ui bij en roerbak even. Blus met de visfond en breng aan de kook.

  3. 3

    Zet het vuur zachter en doe er de vis bij. Laat 10 minuten op een zacht vuurtje pocheren.

  4. 4

    Kook ondertussen de graantjes 10 minuten in gezouten water.

  5. 5

    Doe de room bij de soep en breng op smaak met peper en zout. Bind de soep met het maïszetmeel, opgelost in een beetje water. Serveer met de graantjes. Garneer met de bladpeterselie

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.