Meest recente artikelen

De lekkerste valentijnsrecepten voor singles

All the single ladies

De lekkerste valentijnsrecepten voor singles Artikel

Valentijn kan een vervelende dag zijn voor singles, maar geen lief hebben wilt niet zeggen dat je niet lekker kunt eten op Valentijn. Wij gaan voor recepten met veel wijn en veel knoflook. Wedden dat al die koppeltjes stiekem jaloers zijn?

Natuurlijk hoeft vrijgezel zijn niet te betekenen dat je ongelukkig bent of je laat gaan, maar op Valentijn is een emotionele eetbui best toegestaan. Het is het ideale excuus om allerlei lekkeredingen te eten die je op date misschien niet meteen zou kiezen. Geniet in je eentje van deze heerlijke toppers of nodig wat vrienden en vriendinnen uit en maak er samen een feest van!

Knoflook

Wat zou je zeker niet eten op een date? Juist, look. Gelukkig hoef je daar als single op Valentijn geen rekening mee te houden! Met deze tips krijg je de knoflookgeur trouwens eenvoudig uit je handen na het koken. Voeg gerust een royale portie van de smaakmaker toe aan je favoriete gerecht. De voordelen van niemand te hoeven zoenen vanavond! Heb je toch nog wat knoflook over? Zo bewaar je'm langer.

Wijn

Vrijgezel + Valentijn = veeeel wijn. Deze lekkere gerechtjes met wijn vinden wij overheerlijk. Had je al een ander gerecht in gedachten? Misschien kan je er deze witte-wijnsaus bijmaken. Neem dat ‘scheutje’ maar niet te letterlijk. Maak de avond extra feestelijk met deze wijncocktail. Ideaal als aperitief!

 

Lekker messy

De lekkerste gerechten zijn vaak die waardoor je nadien helemaal vol saus hangt. Denk maar aan chicken wings, ribbetjes of een spaghetti met tomatensaus. Ook elegant sushi eten is best moeilijk. Gelukkig hoef je je daar als single niets van aan te trekken. Deze recepten zijn letterlijk om duimen en vingers bij af te likken!

Vette hap

Wanneer niemand je vanavond in lingerie hoeft te zien, mag de pot al eens comfort food schaffen. Geniet op Valentijn van een heerlijke burger, tosti, gesmolten kaas of een pita. Je hebt het verdiend!

Dessert XL

Het allergrootste voordeel van vrijgezel zijn: dessertjes niet hoeven delen natuurlijk! Deze dessertjes zijn eenvoudig en je kan er zoveel van maken als je zelf wil. Zo zit je niet met overschotjes, maar hoef je je zeker ook niet in te houden. Geen probleem als je straks je broeksknoop even moet openzetten.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen