Venusschelpen met kokos-korianderdip
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Venusschelpen met kokos-korianderdip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Leg de venusschelpen een halfuur in zout water om het zand te verwijderen. Laat ze uitlekken.

  2. 2

    Verhit in een grote steelpan 2 eetlepels olijfolie en voeg de hele tenen knoflook, de peper en de schelpen toe.

  3. 3

    Leg de schijfjes limoen daarbovenop en sluit af met het deksel. Laat 5 minuten garen. Schep de schelpen uit hun kookvocht.

  4. 4

    Mix de kokosrasp met de suiker en de koriander en serveer bij de schelpen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Leg de venusschelpen een halfuur in zout water om het zand te verwijderen. Laat ze uitlekken.

  2. 2

    Verhit in een grote steelpan 2 eetlepels olijfolie en voeg de hele tenen knoflook, de peper en de schelpen toe.

  3. 3

    Leg de schijfjes limoen daarbovenop en sluit af met het deksel. Laat 5 minuten garen. Schep de schelpen uit hun kookvocht.

  4. 4

    Mix de kokosrasp met de suiker en de koriander en serveer bij de schelpen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.