Gesuikerde chocoladespiraaltjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gesuikerde chocoladespiraaltjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Eenvoudig dessertje

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Laat het bladerdeeg van tevoren ontdooien in de koelkast. Leg alle bladerdeegvellen op elkaar en rol uit tot een rechthoek van 20x30cm.

  2. 2

    Strooi de helft van de suiker en de chocoladedruppels op een bakplaat. Klop het ei los en bestrijk de deeglap ermee, leg ’m met die kant op het suiker-chocolademengsel. Druk goed aan.

  3. 3

    Bestrijk de andere kant ook met ei en bestrooi met de rest van de suiker en de chocoladedruppels.

  4. 4

    Snij de deeglap in de lengte in repen van ongeveer 1 cm breed. Draai elke reep in een spiraal en leg die in de vorm van een acht op een met bakpapier beklede bak- plaat. Laat het deeg een kwartier rusten.

  5. 5

    Bak de chocoladespiraaltjes 18 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Laat het bladerdeeg van tevoren ontdooien in de koelkast. Leg alle bladerdeegvellen op elkaar en rol uit tot een rechthoek van 20x30cm.

  2. 2

    Strooi de helft van de suiker en de chocoladedruppels op een bakplaat. Klop het ei los en bestrijk de deeglap ermee, leg ’m met die kant op het suiker-chocolademengsel. Druk goed aan.

  3. 3

    Bestrijk de andere kant ook met ei en bestrooi met de rest van de suiker en de chocoladedruppels.

  4. 4

    Snij de deeglap in de lengte in repen van ongeveer 1 cm breed. Draai elke reep in een spiraal en leg die in de vorm van een acht op een met bakpapier beklede bak- plaat. Laat het deeg een kwartier rusten.

  5. 5

    Bak de chocoladespiraaltjes 18 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.