Recept

Gesuikerde chocoladespiraaltjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Eenvoudig dessertje

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Laat het bladerdeeg van tevoren ontdooien in de koelkast. Leg alle bladerdeegvellen op elkaar en rol uit tot een rechthoek van 20x30cm.

  2. 2

    Strooi de helft van de suiker en de chocoladedruppels op een bakplaat. Klop het ei los en bestrijk de deeglap ermee, leg ’m met die kant op het suiker-chocolademengsel. Druk goed aan.

  3. 3

    Bestrijk de andere kant ook met ei en bestrooi met de rest van de suiker en de chocoladedruppels.

  4. 4

    Snij de deeglap in de lengte in repen van ongeveer 1 cm breed. Draai elke reep in een spiraal en leg die in de vorm van een acht op een met bakpapier beklede bak- plaat. Laat het deeg een kwartier rusten.

  5. 5

    Bak de chocoladespiraaltjes 18 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gesuikerde chocoladespiraaltjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!