Meest recente artikelen

Maak zelf je Valentijnsontbijt

Verras je geliefde

Maak zelf je Valentijnsontbijt Artikel

Verras je liefste dit jaar met een zelfgemaakt Valentijnsontbijt. Met een glaasje bubbels erbij ben je meteen in de juiste stemming!

Broodjes

Hou je van bakken? Waag je dan eens aan zelfgemaakt brood of koffiekoeken. Niets is zo heerlijk als een vers broodje uit de oven. Bovendien geurt heel je huis dan naar ovenvers brood!

Zuivel

Ontbijt op bed betekent ook een evenwichtig ontbijt, en daar hoort vaak ook een zuivelproduct bij, zoals yoghurt. Is je lief veganistisch? Vervang het zuivelproduct dan door plantaardige melk of vegan yoghurt.

Een krokantje

Bij een uitgebreid ontbijtje hoort iets lekker krokant, zoals een heerlijke kom met muesli of granola, dat smaakt altijd! Wat nu juist het verschil is tussen muesli, cruesli en granola lees je trouwens hier!

Een eitje

Wie kan er aan een lekker eitje of omeletje weerstaan? Hier vind je onze eiwijzer voor de perfecte kooktijd van je eitje. Mag het voor Valentijn wat meer zijn en wil je zelf een ei pocheren? Je leest hier hoe je dat doet. Breek het ei met een hand om extra indruk te maken op je lief.

 

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen