Recept

Soesjes met chocoladeglazuur en suikerparels

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ilse: "Als er nog onverwacht vrienden langskomen, is dit mijn ultieme snel-klaar-dessert. Bovendien kan iedereen zijn soesjes naar smaak pimpen!"

bereiding
  1. 1

    Haal de soezen uit de verpakking en laat ze een halfuur op kamertemperatuur komen.

  2. 2

    Meng de poedersuiker met het citroensap tot een vloeiend glazuur.

  3. 3

    Doe hetzelfde voor het bruine glazuur en roer hier een eetlepel cacaopoeder bij.

  4. 4

    Versier de soezen naar wens, met de verschillende glazuren, snoepjes, chocoladekrullen, nootjes en slagroomdotjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Soesjes met chocoladeglazuur en suikerparels
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Haal de soezen uit de verpakking en laat ze een halfuur op kamertemperatuur komen.

  2. 2

    Meng de poedersuiker met het citroensap tot een vloeiend glazuur.

  3. 3

    Doe hetzelfde voor het bruine glazuur en roer hier een eetlepel cacaopoeder bij.

  4. 4

    Versier de soezen naar wens, met de verschillende glazuren, snoepjes, chocoladekrullen, nootjes en slagroomdotjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!