Recept

Soesjes met chocoladeglazuur en suikerparels

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ilse: "Als er nog onverwacht vrienden langskomen, is dit mijn ultieme snel-klaar-dessert. Bovendien kan iedereen zijn soesjes naar smaak pimpen!"

bereiding
  1. 1

    Haal de soezen uit de verpakking en laat ze een halfuur op kamertemperatuur komen.

  2. 2

    Meng de poedersuiker met het citroensap tot een vloeiend glazuur.

  3. 3

    Doe hetzelfde voor het bruine glazuur en roer hier een eetlepel cacaopoeder bij.

  4. 4

    Versier de soezen naar wens, met de verschillende glazuren, snoepjes, chocoladekrullen, nootjes en slagroomdotjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Soesjes met chocoladeglazuur en suikerparels

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!