Meest recente artikelen

Heerlijke koekjes bakken: al de info die je nodig hebt

Foodie File

  • Deel dit artikel:
Heerlijke koekjes bakken: al de info die je nodig hebt dossier

Wat de gelegenheid ook is, met koekjes kun je niets verkeerd doen. Bovendien zijn ze leuk om samen met de kinderen te bakken en kun je er al je creativiteit op uitleven.

Koekjes bakken? Dat kun je helemaal zelf! Met deze artikels en recepten bak jij de allerlekkerste koekjes. Of je nu gaat voor simpele zandkoekjes of kerstkoekjes met creatieve versiering, in dit dossier ontdek je voor ieder wat wils. Trek je schort maar snel aan!

Wat vind je in dit dossier?

  • De lekkerste koekjesrecepten voor elke gelegenheid: de herfst, Halloween, Kerstmis, …
  • Achtergrondinformatie over ingrediënten: welk ingrediënt doet wat en hoe zorg je ervoor dat je koekjes extra lekker worden?
  • Presentatie- en versiertips: hoe versier je koekjes met een likje glazuur? Hoe presenteer je je versgebakken koekjes bij de koffie?

Onze favoriete tools

Ook goed keukenmateriaal is belangrijk voor een goed resultaat. Een handige deegroller is onmisbaar bij het bakken van koekjes. Onze redactie is alvast fan van dit personaliseerbaar exemplaar. Superleuk als cadeautje én handig in gebruik. Je bestelt ‘m in de Libelle Lekker Shop, waar je overigens ook heel wat andere leuke baktools vindt.

Lees ook …

Koekjes bakken: aan de slag!

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen