Chocoladekoekjes met zeezout
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Chocoladekoekjes met zeezout

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Koekjes met een zoutige twist

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Zeef de bloem met de cacao, bakpoeder en bicarbonaat. Klop de boter met de suiker tot een licht, luchtig mengsel. Voeg het ei en de vanille-essence toe. Schep er de gehakte chocolade door en meng het geheel goed. Laat het koekjesdeeg 10 minuten rusten in de koelkast.

  2. 2

    Schep rondjes van het deeg (6 à 8 cm ø) op een bakplaat met bakpapier, bestrooi met fleur de sel en bak de koekjes 12 à 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Zeef de bloem met de cacao, bakpoeder en bicarbonaat. Klop de boter met de suiker tot een licht, luchtig mengsel. Voeg het ei en de vanille-essence toe. Schep er de gehakte chocolade door en meng het geheel goed. Laat het koekjesdeeg 10 minuten rusten in de koelkast.

  2. 2

    Schep rondjes van het deeg (6 à 8 cm ø) op een bakplaat met bakpapier, bestrooi met fleur de sel en bak de koekjes 12 à 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.