Homemade pim's-koekjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Homemade pim's-koekjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze nostalgische pim's-koekjes zijn bovendien glutenvrij! 

bereiding
  1. 1

    Meng voor de koekjes het amandelmeel, de suiker, het bakpoeder en het kokospoeder. Meng het ei en de boter eronder. Laat het beslag 30 minuten rusten in de koelkast.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verdeel het mengsel in 10 bolletjes en druk ze plat tot schijfjes. Leg ze op de bakplaat en bak ze 20 minuten in de oven.

  3. 3

    Maak meteen na het bakken met behulp van een lepeltje een holte in het midden van de koekjes en vul ze met de confituur.

  4. 4

    Smelt de chocolade samen met de zonnebloemolie au bain-marie. Bestrijk er de koekjes mee en laat in de koelkast hard worden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng voor de koekjes het amandelmeel, de suiker, het bakpoeder en het kokospoeder. Meng het ei en de boter eronder. Laat het beslag 30 minuten rusten in de koelkast.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verdeel het mengsel in 10 bolletjes en druk ze plat tot schijfjes. Leg ze op de bakplaat en bak ze 20 minuten in de oven.

  3. 3

    Maak meteen na het bakken met behulp van een lepeltje een holte in het midden van de koekjes en vul ze met de confituur.

  4. 4

    Smelt de chocolade samen met de zonnebloemolie au bain-marie. Bestrijk er de koekjes mee en laat in de koelkast hard worden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.