Meest recente artikelen

De lekkerste kerstkoekjes bij intoleranties

Genieten ondanks intoleranties

De lekkerste kerstkoekjes bij intoleranties Artikel

Bij Kerstmis horen kerstkoekjes, maar intoleranties en diëten maken het voor sommigen echter moeilijk om die lekkere koekjes te kunnen eten. Geen zorgen, wij hebben voor iedereen een geschikt recept.

Glutenvrij, lactosevrij, vegan, gezond of kidsproof… Kerstkoekjes maken bij intoleranties en diëten is niet altijd even makkelijk. Gelukkig weten wij raad. We verzamelden kerstkoekjes voor intoleranties, allergieën, diëten,… Kortom; voor ieder wat wils.

Voor wie hun kroost wilt verwennen

Je kinderen extra in de watten leggen tijdens het kerstfeest, dat doe je met deze leuke, kindvriendelijke koekjes. Dankzij de gesmolten sneeuwman koekjes wanen ze zich meteen in Frozen. Wil je het jezelf niet te moeilijk maken, maar toch een leuk effect hebben? Maak dan Rudolfjes.

Voor wie glutenvrij eet

Is een van je gasten of jijzelf gluten-intolerant? Dat wil natuurlijk niet zeggen dat jullie niet van kerstkoekjes kunnen genieten. Deze homemade pim’s zijn heerlijk nostalgisch. Wil je een echt wauw-effect? Met een koekjessandwich scoor je altijd!

Voor wie lactosevrij eet

Wil je lactose vermijden? Ook dan kan je gewoon genieten van lekkere koekjes. Bonus: deze vanillekoekjes en zoete-aardappelkoekjes zijn ook glutenvrij.

Voor wie gezonder wil eten

Heb jij je voorgenomen om gezonder te eten? Over deze marsepeinkoekjes en havermoutkoekjes hoef je je niet schuldig te voelen. Vervang suiker eens door een andere zoetstof of maak je gebak zoet met banaan of zoete aardappel. Bak je liever zonder boter? Dan moet je kokosolie in huis halen!

Voor wie plantaardig eet

Ben jij vegan of eet je plantaardig? Deze feestelijke kerstboomkoekjes en chocoladeballetjes zijn volledig vegan. De ideale afsluiter van je veganistisch kerstmenu. Wedden dat je gasten het verschil niet eens merken?

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen