Meest recente artikelen

35x desserts in een glaasje

Altijd een beetje feest

35x desserts in een glaasje Artikel

Wij zijn gek op desserts in glaasjes. Het meest eenvoudige nagerecht ziet er in een glaasje meteen superchique en professioneel uit. Dé ideale afsluiter in de spotlights!

Altijd leuk, desserts in een glaasje. Schattig, lekker en vooral heel mooi door de vaak kleurrijke laagjes!

Hoe maak je desserts in een glaasje extra mooi?

  • Elk glazen potje of kommetje kun je gebruiken: kleine confituurpotjes met of zonder dekseltje, theelichthouders of speciale aperoglaasjes in allerlei soorten vormen en kleuren. Zelfs mooie champagnecoupes of ijscoupes zijn geschikt om een dessert in te serveren.
  • Zorg ervoor dat je glaasjes altijd blinkend schoon zijn. Dat kan heel eenvoudig met een spuitbus met azijn.
  • Werk je dessert altijd af met wat slagroom, koekjes, nootjes, chocoladeschilfers of snoepjes voor een extra feestelijk effect.
  • Versier het glaasje met een lintje of touwtje. Het oogt heel schattig en je kunt er eventueel een kaartje met een naam of boodschap aanhangen.
  • Neem je de glaasjes mee naar een feestje? Dan komt een afsluitbare taartdoos goed van pas: zet ze goed vol, zodat je glaasjes niet kunnen gaan schuiven. Of zet ze in een muffinblik.
  • Denk aan passende kleine vorkjes of lepeltjes. Serveer je bij het aperitief ook iets waarvoor je kleine lepeltjes nodig hebt? Voorzie er genoeg, zo hoef je niet de hele tijd af te wassen.

Probeer deze desserts in een glaasje

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen