Recept

Frisse rabarberjelly

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

fris+fruitig= fantastisch

bereiding
  1. 1

    Spoel de rabarber, verwijder de uiteinden, maar schil niet. Snij de aardbeien in kwartjes. Doe de rabarber-en aardbeienstukjes in een pan. Voeg suiker en 50 ml water toe en laat 5 minuten op een zacht vuur pruttelen.

  2. 2

    Week de gellatine in koud water. Knijp goed uit en meng door de nog warme rabarbercoulis.

  3. 3

    Verdeel de coulis over glaasjes en laat 2 uur opstijven in de koelkast.

  4. 4

    Maak bolletje van het vanille-ijs en werk elk glaasje af met een bolletje vanille-ijs en een blaadje munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Frisse rabarberjelly

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!