Frisse rabarberjelly
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Frisse rabarberjelly

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

fris+fruitig= fantastisch

bereiding
  1. 1

    Spoel de rabarber, verwijder de uiteinden, maar schil niet. Snij de aardbeien in kwartjes. Doe de rabarber-en aardbeienstukjes in een pan. Voeg suiker en 50 ml water toe en laat 5 minuten op een zacht vuur pruttelen.

  2. 2

    Week de gellatine in koud water. Knijp goed uit en meng door de nog warme rabarbercoulis.

  3. 3

    Verdeel de coulis over glaasjes en laat 2 uur opstijven in de koelkast.

  4. 4

    Maak bolletje van het vanille-ijs en werk elk glaasje af met een bolletje vanille-ijs en een blaadje munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de rabarber, verwijder de uiteinden, maar schil niet. Snij de aardbeien in kwartjes. Doe de rabarber-en aardbeienstukjes in een pan. Voeg suiker en 50 ml water toe en laat 5 minuten op een zacht vuur pruttelen.

  2. 2

    Week de gellatine in koud water. Knijp goed uit en meng door de nog warme rabarbercoulis.

  3. 3

    Verdeel de coulis over glaasjes en laat 2 uur opstijven in de koelkast.

  4. 4

    Maak bolletje van het vanille-ijs en werk elk glaasje af met een bolletje vanille-ijs en een blaadje munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.