• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kaastaartmousse met gezouten dulche de leche en cashewnoten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk zoet hapje

bereiding
  1. 1

    Klop de volle room op met de suiker tot slagroom. Meng voorzichtig met de platte kaas en verdeel over de 4 glaasjes. Zet in de koelkast.

  2. 2

    Warm de dulce de leche op in een pannetje en voeg een snuifje zout toe.

  3. 3

    Rooster de cashewnoten in een droge pan en hak ze grof.

  4. 4

    Garneer de glaasjes met dulce de leche en de gehakte noten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Klop de volle room op met de suiker tot slagroom. Meng voorzichtig met de platte kaas en verdeel over de 4 glaasjes. Zet in de koelkast.

  2. 2

    Warm de dulce de leche op in een pannetje en voeg een snuifje zout toe.

  3. 3

    Rooster de cashewnoten in een droge pan en hak ze grof.

  4. 4

    Garneer de glaasjes met dulce de leche en de gehakte noten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.