Panna cotta met granaatappel en zure room
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Panna cotta met granaatappel en zure room

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Het beste recept voor een lekkere chocolade panna cotta. 

bereiding
  1. 1

    Breng de room met melk en suiker al roerend aan de kook. Temper het vuur en laat een kwartiertje inkoken, roer regelmatig.

  2. 2

    Haal de pan van het vuur, voeg de chocolade toe en roer om tot alles mooi gesmolten is.

  3. 3

    Week de gelatine in koud water. Voeg een uitgeknepen gelatineblaadje toe aan het chocolademengsel.

  4. 4

    Giet de panna cotta in glaasjes en laat 2 uur opstijven in de koelkast.

  5. 5

    Maak de pitjes van de granaatappel los. Klop de zure room met 1 à 2 eetlepels suiker los. Lepel wat zure room over de panna cotta en verdeel er de granaatappelpitjes over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Breng de room met melk en suiker al roerend aan de kook. Temper het vuur en laat een kwartiertje inkoken, roer regelmatig.

  2. 2

    Haal de pan van het vuur, voeg de chocolade toe en roer om tot alles mooi gesmolten is.

  3. 3

    Week de gelatine in koud water. Voeg een uitgeknepen gelatineblaadje toe aan het chocolademengsel.

  4. 4

    Giet de panna cotta in glaasjes en laat 2 uur opstijven in de koelkast.

  5. 5

    Maak de pitjes van de granaatappel los. Klop de zure room met 1 à 2 eetlepels suiker los. Lepel wat zure room over de panna cotta en verdeel er de granaatappelpitjes over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.