Meest recente artikelen

Worst op de barbecue: onze favoriete saucijsjes op de rooster

Eenvoudigweg lekker!

Worst op de barbecue: onze favoriete saucijsjes op de rooster dossier

Onderzoek toont aan dat wij Belgen nog steeds het liefst een sappige worst op de barbecue gooien. En waarom ook niet? Meer hoeft het niet te zijn. Kies uit een keur aan worstjes, van pikante merguez tot heerlijke hotdogs en superlekkere spiesjes.

Van een eenvoudige braadworst tot een pikante merguez met oosterse kruiden… Worst op de barbecue scoort altijd, zowel bij kleine als bij grote fans. Ga aan de slag met deze recepten en verras met dit nochtans zo eenvoudige gerecht.

Worst: de ster van je barbecue

Op zoek naar de beste worstjes, een leuk hotdogrecept of de tofste spiesjes? Of wil je graag weten wat je nog bij worst kunt serveren?  Met onze tips maak je van barbecueworst een echt festijn.

20x verrukkelijke worst op de barbecue

Worstjesspiesjes met klassieke aardappelsalade? Een luxe-hotdog met vijgen? Of toch liever chipolatarolletjes met knolselder-ananasslaatje? Deze gerechten verheffen je simpele worst op de barbecue naar een hoger niveau.

Wil je deze recepten bewaren? Dat kan met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen