Recept

Merguezworstjes met kool-wortelsalade en cocktailsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een simpel worstje van merguezvlees op de barbecue, dat smaakt altijd! Lekker met een frisse salade van kool en wortel en een zelfgemaakte cocktailsaus

bereiding
  1. 1

    Maak een marinade met de knoflook, de mosterd, de honing, de worcestershiresaus en de tijm. Leg er de worstjes in en laat 30 minuten marineren.

  2. 2

    Meng alle ingrediënten voor de salade en zet koel. Meng ook alle ingrediënten voor de saus.

  3. 3

    Gril de merguezworstjes goudbruin en gaar op de barbecue. Bestrijk ze regelmatig met de marinade. Serveer bij de koolsalade. Geef er de cocktailsaus bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Merguezworstjes met kool-wortelsalade en cocktailsaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!