Recept

Hotdogs met witte pens en pittige komkommersalsa

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Liever zwarte pens? Meng dan wat frisse groene appel onder de komkommersalsa.

bereiding
  1. 1

    Gril of bak de pensen gaar. Pel en snipper de sjalot. Spoel de komkommer, verwijder de zaadlijst en snij het vruchtvlees in blokjes. Hak de chilipeper en de peterselie fijn. Meng alles met een scheutje olijfolie onder elkaar. Voeg ook de honing en de helft van het limoensap toe en breng op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Meng de mosterd, de rest van het limoensap en 1 eetlepel water onder de mayonaise. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Snij de broodes in de lengte open en beleg ze met wat krulsla. Leg er een pens op en schep er de komkommersalsa over. Werk af met de gefrituurde uitjes en de dressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Hotdogs met witte pens en pittige komkommersalsa

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!