Meest recente artikelen

De favoriete barbecuerecepten van de redactie

Want ook wij houden van zomers grillen!

De favoriete barbecuerecepten van de redactie Artikel

Ja hoor, ook onze redactie houdt van barbecue! Ontdek hier onze favoriete recepten - en steek intussen alvast die barbecue aan.

Iedereen houdt van een gezellige barbecue! De redactie koos alvast de allerlekkerste BBQ-recepten uit waar je ongetwijfeld van zult smullen. Kijk maar even mee!

Culiredactrice Manon: "Ik ben verzot op allerlei lekkers uit de zee. Nog beter wordt het als die zilte smaken gecombineerd worden met het rokerige van de barbecue, knoflook en verse kruiden. De kruidenmayonaise maakt deze zeevruchtenschotel helemaal af."

 

Save

Save

Save

Save

Save

Hoofdredactrice Mie: “Eindelijk is het barbecueweer! Ik droomde net nog van de smaak van salie, met de ham en het kalfsvlees van saltimbocca… Deze saltimbocca met salie past helemaal bij mijn barbecueniveau: kunst- en vliegwerk ;-)”

Culiredactrice Sofie: “Voor mij hoeven het niet altijd worstjes en brochettes op de barbecue te zijn. Ik maak liever eens iets anders: een papillotje met mosselen, een groter stuk vlees of een salade van gegrilde groenten. Deze gegrilde aubergines met tomaat en feta ga ik deze zomer zeker eens maken.”

Webeditor Rien: “Deze papillot van zeebaars bezit zowat alles waar ik van hou: venkel, courgette, artisjokken en een lekkere zeebaarsfilet. Een dik stuk bruin brood met saffraanaioli erbij en genieten maar!”

Culiredactrice Natalie: “Een voorgerechtje op de barbecue is ook tof. Deze velouté van geroosterde aubergines, bijvoorbeeld. Heerlijk!”

Coördinator food Karolien: “Mijn favoriete barbecuerecept is deze papillot van kip en groenten. Papillot kan niet mislukken, het is eens wat anders dan worstjes, je kunt er eindeloos mee variëren… En ik hou van het verrassingseffect: een stukje vlees of vis in papillot is een cadeautje dat je opendoet op je bord.”

Product manager Gert: “De perfecte afsluiter voor een barbecue is wat mij betreft deze camembertdip. Even op de rooster en dippen maar!”

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen