Lamsworst met kikkererwtensalade en yoghurtdressing
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Lamsworst met kikkererwtensalade en yoghurtdressing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Originele combinatie

bereiding
  1. 1

    Laat de kikkererwten uitlekken. Spoel de sla. Pel en snipper de rode ui. Snij de tomaten in miniblokjes. Spoel de halve komkommer, verwijder de zaadjes en snij in blokjes. Hak de dille grof.

  2. 2

    Meng de kikkererwten met de sla, ui, tomaat, komkommer en driekwart van de dille. Zet koel weg.

  3. 3

    Meng de yoghurt met het citroensap, 4 el olijfolie en de mierikswortel. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Gril de worstjes goudbruin. Serveer ze met de kikkererwtensalade en de yoghurtdip. Werk af met de rest van de dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Laat de kikkererwten uitlekken. Spoel de sla. Pel en snipper de rode ui. Snij de tomaten in miniblokjes. Spoel de halve komkommer, verwijder de zaadjes en snij in blokjes. Hak de dille grof.

  2. 2

    Meng de kikkererwten met de sla, ui, tomaat, komkommer en driekwart van de dille. Zet koel weg.

  3. 3

    Meng de yoghurt met het citroensap, 4 el olijfolie en de mierikswortel. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Gril de worstjes goudbruin. Serveer ze met de kikkererwtensalade en de yoghurtdip. Werk af met de rest van de dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.