Recept

Chipolatarolletjes met knolselder-ananasslaatje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Fan van buiten koken en eten? Redactrice Natalie deelt haar favoriete gerechten, zoals deze chipolatarolletjes met knolselder-ananasslaatje.

bereiding
  1. 1

    Maak het slaatje. Rasp de knolselder fijn met een mandoline of in de blender. Spoel de appel en rasp ‘m fijn. Snij de ananas in blokjes. Meng de Griekse yoghurt met de mayonaise en het citroensap en kruid met peper en zout. Lepel het sausje bij de groenten en meng goed.

  2. 2

    Meng de zachte mosterd met de honing en de dragon en bestrijk er de worstjes mee. Rol het ontbijtspek rond de chipolataworstjes en leg ze in een cirkel. Prik ze op spiesjes en gril ze goudbruin en gaar op de BBQ. Serveer de worstjes met het slaatje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chipolatarolletjes met knolselder-ananasslaatje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!