• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gegrilde aardappelsalade met ranchdressing, worstjes in spek gerold en cheddar

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke aardappelsalade van Ilse.

bereiding
  1. 1

    Halveer de krieltjes en kook ze eerst een 7-tal minuten tot ze beetgaar zijn in gezouten water.

  2. 2

    Maak ondertussen de ranchdressing. Snipper de knoflook en lente-ui fijn. Meng in een kom de yoghurt met de karnemelk en mayonaise, roer er de gesnipperde knoflook en lente-ui door. Verdeel de chipolata in kleine worstjes en wikkel er een plakje spek rond.

  3. 3

    Bak de worstjes en de aardappelen in een pan of op de barbecue. Doe ze in een grote vuurvaste kom, lepel er de ranchdressing over en strooi er de kaas over. Zet nog even op de barbecuetot de cheddar begint te smelten, strooi er de bieslook over en serveer met de gemengde sla.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Halveer de krieltjes en kook ze eerst een 7-tal minuten tot ze beetgaar zijn in gezouten water.

  2. 2

    Maak ondertussen de ranchdressing. Snipper de knoflook en lente-ui fijn. Meng in een kom de yoghurt met de karnemelk en mayonaise, roer er de gesnipperde knoflook en lente-ui door. Verdeel de chipolata in kleine worstjes en wikkel er een plakje spek rond.

  3. 3

    Bak de worstjes en de aardappelen in een pan of op de barbecue. Doe ze in een grote vuurvaste kom, lepel er de ranchdressing over en strooi er de kaas over. Zet nog even op de barbecuetot de cheddar begint te smelten, strooi er de bieslook over en serveer met de gemengde sla.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.