8 heerlijke Belgische klassiekers

Zo maak je die klassiekers

  • Deel dit artikel:
8 heerlijke Belgische klassiekers Receptenset

Belgen genieten van goed eten en dat is te merken aan onze Belgische klassiekers. Vis, vlees of groenten, België heeft voor iedereen iets lekkers te bieden. Zelf gernaalkroketten maken of een pot zelfgemaakt stoofvlees? Heerlijk! Heb jij ze allemaal al eens gemaakt?

Belgische klassieker: garnaalkroketten
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Belgische klassieker: garnaalkroketten

Belgische klassiekers: Asperges op z'n Vlaams
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Belgische klassiekers: Asperges op z'n Vlaams

Belgische klassieker: Vol-au-vent
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Belgische klassieker: Vol-au-vent

Belgische klassieker: Witloofrolletjes
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Belgische klassieker: Witloofrolletjes

Belgische klassieker: Stoofvlees
  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Belgische klassieker: Stoofvlees

Belgische klassieker: Tomaat-garnaal
  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Belgische klassieker: Tomaat-garnaal

Belgische klassieker: Tong à l'Ostendaise
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Belgische klassieker: Tong à l'Ostendaise

Belgische klassieker: Mosselen natuur
  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Belgische klassieker: Mosselen natuur

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.