Meest recente artikelen

6 alternatieve pizzabodems

't Is een keertje iets anders!

6 alternatieve pizzabodems Artikel

Geen tijd om zelf pizzadeeg te maken, of wel tijd maar zin in iets anders? Deze alternatieve pizzabodems zijn dan een leuk idee.

Voor bij het ontbijt: granolapizza

xx alternatieve pizzabodems 1

Met een bodem gemaakt van granola, en rijkelijk belegd met yoghurt en vers seizoensfruit. Ideaal voor je volgende brunch. Bekijk hier het recept.

Op een pitabroodje: extra snel klaar

xx alternatieve pizzabodems 3

Snel en makkelijk: beleg een (al dan niet gehalveerd) pitabroodje met tomaatjes, kaas en wat je nog meer op je pizza wilt, schuif het de oven in en klaar! Bekijk onze recepten hier. Heel lekker is deze pitapizza met gerookte zalm, bijvoorbeeld.

Op een flinterdunne tortilla

xx alternatieve pizzabodems 4

Hou je van flinterdunne pizzabodems? Beleg dan eens een tortilla met je voorkeurbeleg. Heel kort onder de ovengrill, en je tortizza is klaar. Bekijk hier onze recepten. Of probeer eens een pannenkoekpizza.

Op een restje brood

xx alternatieve pizzabodems 5

Maak zelf pizzabaguettes. Ideaal de dag na een etentje of een feest, om een restje stokbrood of Turks brood te verwerken!

Gezond op een groentebodem

xx alternatieve pizzabodems 2

Of je nu kiest voor een bodem van knolselder, bloemkool of courgette: ze doen het uitstekend als alternatieve pizzabodem. En je krijgt nog een extra portie groenten binnen ook, mooi meegenomen!

Origineel dessert: watermeloenpizza

xx alternatieve pizzabodems

Géén deeg, gewoon een mooie plak watermeloen als bodem. Beleg ‘m met mascarpone, yoghurt of ricotta en heel veel vers fruit. Een fris en gezond dessert dat bovendien ook glutenvrij is! Bekijk het recept hier.

Save

Save

Save

Save

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen