Recept

Naanpizza’s met geitenkaas en komkommerradijsjessalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Natalie: “De geroosterde pompoen en ui maak ik meestal op woensdag al klaar en bewaar ik in de koelkast. Deze pizza’s zijn in geen tijd klaar. Met het slaatje erbij krijgen de kinderen toch hun portie groenten binnen. In de winter serveer ik er weleens een tasje pastinaaksoep bij.”

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Pel de ui en snij in ringen. Leg de ui met de pompoenblokjes op een met bakpapier beklede bakplaat, kruid met de tijm, peper en zout en bak 15 minuten in de oven tot de groenten licht geroosterd zijn.

  2. 2

    Spoel en snipper de salie. Verhit flink wat boter in een pan. Laat de salie smelten in de boter en zet opzij. Leg de naanbroodjes op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met de salieboter. Verdeel er de ui en pompoen over en rasp er de geitenkaas over. Bak de pizza’s 10 minuten in de oven.

  3. 3

    Maak de salade. Spoel de komkommer en de radijsjes en snij ze met een mandoline in flinterdunne plakjes. Meng ze in een kom en voeg het citroensap, de geraspte -schil en een scheutje olijfolie toe. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Werk de naanpizza’s af met de extra salie en eventueel nog wat extra geitenkaas. Serveer met het slaatje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Naanpizza’s met geitenkaas en komkommerradijsjessalade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!