Knolselderpizza
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Knolselderpizza

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de knolselder, snij 'm in plakken van 1 cm dik. Leg ze op een bakplaat. Besprenkel met olijfolie, kruid met oregano, peper en zout.

  2. 2

    Bak de knolselder 10 à 15 minuten in de oven.

  3. 3

    Snij de champignons in plakken, de ham in reepjes en de olijfen in ringen. Beleg de plakken knolselder met tomatenpassata, champignons, ham, olijven en geraspte kaas.

  4. 4

    Zet opnieuw 10 à 15 minuten in de oven of tot de kaas mooi gesmolten is.

  5. 5

    Meng in een kom de rucola met olijfolie. Garneer de pizza’s met het rucolaslaatje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de knolselder, snij 'm in plakken van 1 cm dik. Leg ze op een bakplaat. Besprenkel met olijfolie, kruid met oregano, peper en zout.

  2. 2

    Bak de knolselder 10 à 15 minuten in de oven.

  3. 3

    Snij de champignons in plakken, de ham in reepjes en de olijfen in ringen. Beleg de plakken knolselder met tomatenpassata, champignons, ham, olijven en geraspte kaas.

  4. 4

    Zet opnieuw 10 à 15 minuten in de oven of tot de kaas mooi gesmolten is.

  5. 5

    Meng in een kom de rucola met olijfolie. Garneer de pizza’s met het rucolaslaatje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!