Knolselderpizza
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Knolselderpizza

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de knolselder, snij 'm in plakken van 1 cm dik. Leg ze op een bakplaat. Besprenkel met olijfolie, kruid met oregano, peper en zout.

  2. 2

    Bak de knolselder 10 à 15 minuten in de oven.

  3. 3

    Snij de champignons in plakken, de ham in reepjes en de olijfen in ringen. Beleg de plakken knolselder met tomatenpassata, champignons, ham, olijven en geraspte kaas.

  4. 4

    Zet opnieuw 10 à 15 minuten in de oven of tot de kaas mooi gesmolten is.

  5. 5

    Meng in een kom de rucola met olijfolie. Garneer de pizza’s met het rucolaslaatje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de knolselder, snij 'm in plakken van 1 cm dik. Leg ze op een bakplaat. Besprenkel met olijfolie, kruid met oregano, peper en zout.

  2. 2

    Bak de knolselder 10 à 15 minuten in de oven.

  3. 3

    Snij de champignons in plakken, de ham in reepjes en de olijfen in ringen. Beleg de plakken knolselder met tomatenpassata, champignons, ham, olijven en geraspte kaas.

  4. 4

    Zet opnieuw 10 à 15 minuten in de oven of tot de kaas mooi gesmolten is.

  5. 5

    Meng in een kom de rucola met olijfolie. Garneer de pizza’s met het rucolaslaatje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.