Pizza met tomaat, pesto en mozzarella
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pizza met tomaat, pesto en mozzarella

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met een pak tortillawraps tover je in een handomdraai zelfgemaakte pizza's op tafel. Serveer de pizza's met een slaatje als lekker comfort diner of gemakkelijke lunch. 

 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de wraps op een met bakpapier beklede bakplaat. Rasp de harde geitenkaas of snij in fijne reepjes.

  2. 2

    Snij de vleestomaat in dunne plakken. Leg de plakken tomaat op de wraps en kruid ze met peper en zout. Beleg met toefjes pesto, stukjes mozzarella, geraspte geitenkaas en besprenkel met olijfolie. Zet de bakplaat 8 à 10 minuten in de oven.

  3. 3

    Besprenkel de rucola met wittewijnazijn, olijfolie en peper en zout en serveer bij de pizza.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de wraps op een met bakpapier beklede bakplaat. Rasp de harde geitenkaas of snij in fijne reepjes.

  2. 2

    Snij de vleestomaat in dunne plakken. Leg de plakken tomaat op de wraps en kruid ze met peper en zout. Beleg met toefjes pesto, stukjes mozzarella, geraspte geitenkaas en besprenkel met olijfolie. Zet de bakplaat 8 à 10 minuten in de oven.

  3. 3

    Besprenkel de rucola met wittewijnazijn, olijfolie en peper en zout en serveer bij de pizza.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.