Granolapizza met Griekse yoghurt en gemengd fruit
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Granolapizza met Griekse yoghurt en gemengd fruit

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Mix de noten, havermout, ahornsiroop en gesmolten kokosolie fijn. Druk de mix stevig in een pizzavorm en bak ongeveer 10 à 15 minuten in de oven. Laat goed afkoelen voor de bodem uit de vorm te verwijderen.

  2. 2

    Halveer de aardbeien. Schep de yoghurt op de granolabodem en verdeel er het fruit over. Bedruppel met wat honing.

  3. Tip

  4. 3

    Je kan de bodem ook vooraf maken en in een luchtdichte doos tot 4 dagen bewaren. Ideaal voor een snel ontbijt doordeweeks.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Mix de noten, havermout, ahornsiroop en gesmolten kokosolie fijn. Druk de mix stevig in een pizzavorm en bak ongeveer 10 à 15 minuten in de oven. Laat goed afkoelen voor de bodem uit de vorm te verwijderen.

  2. 2

    Halveer de aardbeien. Schep de yoghurt op de granolabodem en verdeel er het fruit over. Bedruppel met wat honing.

  3. Tip

  4. 3

    Je kan de bodem ook vooraf maken en in een luchtdichte doos tot 4 dagen bewaren. Ideaal voor een snel ontbijt doordeweeks.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!