Granolapizza met Griekse yoghurt en gemengd fruit
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Granolapizza met Griekse yoghurt en gemengd fruit

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Mix de noten, havermout, ahornsiroop en gesmolten kokosolie fijn. Druk de mix stevig in een pizzavorm en bak ongeveer 10 à 15 minuten in de oven. Laat goed afkoelen voor de bodem uit de vorm te verwijderen.

  2. 2

    Halveer de aardbeien. Schep de yoghurt op de granolabodem en verdeel er het fruit over. Bedruppel met wat honing.

  3. Tip

  4. 3

    Je kan de bodem ook vooraf maken en in een luchtdichte doos tot 4 dagen bewaren. Ideaal voor een snel ontbijt doordeweeks.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Mix de noten, havermout, ahornsiroop en gesmolten kokosolie fijn. Druk de mix stevig in een pizzavorm en bak ongeveer 10 à 15 minuten in de oven. Laat goed afkoelen voor de bodem uit de vorm te verwijderen.

  2. 2

    Halveer de aardbeien. Schep de yoghurt op de granolabodem en verdeel er het fruit over. Bedruppel met wat honing.

  3. Tip

  4. 3

    Je kan de bodem ook vooraf maken en in een luchtdichte doos tot 4 dagen bewaren. Ideaal voor een snel ontbijt doordeweeks.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.