• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pizzetta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Werk af met toppings naar keuze: plakjes champignons, paprika, olijven, parmaham, blokjes gekookte ham en/of stukjes ananas.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Stoof het sjalotje in olijfolie, voeg de look en de tomatenblokjes toe, kruid met Proven.aalse kruiden, zwarte peper en een snufje zout en laat een 12-tal minuten sudderen zonder deksel.

  3. 3

    Snijd de pitabroodjes met een keukenmes middendoor. Leg ze op bakpapier.

  4. 4

    Smeer er de tomatensaus over en beleg met de plakjes mozzarella en topping naar keuze.

  5. 5

    Werk af met een beetje geraspte mozzarella.

  6. 6

    Zet de pizzetta in de voorverwarmde oven gedurende 8 à 10 minuten en serveer met een salade naar keuze.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Stoof het sjalotje in olijfolie, voeg de look en de tomatenblokjes toe, kruid met Proven.aalse kruiden, zwarte peper en een snufje zout en laat een 12-tal minuten sudderen zonder deksel.

  3. 3

    Snijd de pitabroodjes met een keukenmes middendoor. Leg ze op bakpapier.

  4. 4

    Smeer er de tomatensaus over en beleg met de plakjes mozzarella en topping naar keuze.

  5. 5

    Werk af met een beetje geraspte mozzarella.

  6. 6

    Zet de pizzetta in de voorverwarmde oven gedurende 8 à 10 minuten en serveer met een salade naar keuze.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!