• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pizzetta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Werk af met toppings naar keuze: plakjes champignons, paprika, olijven, parmaham, blokjes gekookte ham en/of stukjes ananas.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Stoof het sjalotje in olijfolie, voeg de look en de tomatenblokjes toe, kruid met Proven.aalse kruiden, zwarte peper en een snufje zout en laat een 12-tal minuten sudderen zonder deksel.

  3. 3

    Snijd de pitabroodjes met een keukenmes middendoor. Leg ze op bakpapier.

  4. 4

    Smeer er de tomatensaus over en beleg met de plakjes mozzarella en topping naar keuze.

  5. 5

    Werk af met een beetje geraspte mozzarella.

  6. 6

    Zet de pizzetta in de voorverwarmde oven gedurende 8 à 10 minuten en serveer met een salade naar keuze.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Stoof het sjalotje in olijfolie, voeg de look en de tomatenblokjes toe, kruid met Proven.aalse kruiden, zwarte peper en een snufje zout en laat een 12-tal minuten sudderen zonder deksel.

  3. 3

    Snijd de pitabroodjes met een keukenmes middendoor. Leg ze op bakpapier.

  4. 4

    Smeer er de tomatensaus over en beleg met de plakjes mozzarella en topping naar keuze.

  5. 5

    Werk af met een beetje geraspte mozzarella.

  6. 6

    Zet de pizzetta in de voorverwarmde oven gedurende 8 à 10 minuten en serveer met een salade naar keuze.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.