Stokbrood-pizza
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Stokbrood-pizza

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Klaar in 15 minuten!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Snij een stokbrood in 4 stukken, halveer elk stuk en besprenkel met olijfolie. Schuif ze 3 à 5 minuten in de voorverwarmde oven.

  2. 2

    Meng de tomatenblokjes met de oregano, en een uitgeperst teentje knoflook. Breng op smaak met cayennepeper, peper en zout.

  3. 3

    Lepel royaal tomatensaus over de broodjes, werk af naar keuze met hamblokjes, ananas en kaas. Mag het iets pittiger, ga dan voor olijven, chorizo, chiliringen en mozzarella. Bak nog 5 à 8 minuten verder in de oven, tot de kaas gratineert.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Snij een stokbrood in 4 stukken, halveer elk stuk en besprenkel met olijfolie. Schuif ze 3 à 5 minuten in de voorverwarmde oven.

  2. 2

    Meng de tomatenblokjes met de oregano, en een uitgeperst teentje knoflook. Breng op smaak met cayennepeper, peper en zout.

  3. 3

    Lepel royaal tomatensaus over de broodjes, werk af naar keuze met hamblokjes, ananas en kaas. Mag het iets pittiger, ga dan voor olijven, chorizo, chiliringen en mozzarella. Bak nog 5 à 8 minuten verder in de oven, tot de kaas gratineert.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.