Meest recente artikelen

10 zalige smaakcombinaties met kruiden

Samen staan deze smaken sterker!

10 zalige smaakcombinaties met kruiden Artikel

Kruiden, we zijn er dol op! Ze geven je gerechtjes extra pit en vrolijken ze helemaal op. Deze 10 smaakcombinaties met kruiden zijn onze absolute favorieten.

Oregano en lamsvlees

Oregano’s pittige en aardse aroma’s smelten perfect samen met de sappige en karakteristieke smaak van lamsvlees.

 

Basilicum en tomaat

De frisse, complementaire smaken van basilicum en tomaat vullen elkaar perfect aan.

Tijm en honing

De aardse tonen van tijm worden mooi versterkt door de zoete zachtheid van honing.

Koriander en wortel

De levendige frisheid van koriander komt perfect samen met de zoete knapperigheid van wortel.

Dille en zalm

De natuurlijke smaak van zalm wordt verrijkt door de anijssmaak in de dille.

Peterselie en aardappelen

Het verfrissende element in de peterselie brengt de hartige smaak van aardappelen tot leven.

Munt en erwt

De verkwikkende smaak van munt geeft een verrassende dimensie aan de zoetheid van erwtjes.

Rozemarijn en kip

De aroma’s van rozemarijn tillen de smaak van malse kip naar een nieuw niveau.

Salie en kalf

De rijke warmte van salie voegt een heerlijke diepte toe aan mals kalfsvlees.

Bieslook en geitenkaas

De milde ui-achtige smaak van bieslook complimenteert perfect de romige textuur van geitenkaas.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen