Gekaramelliseerde lamskoteletjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gekaramelliseerde lamskoteletjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Serveer met aardappelen en spinazie

bereiding
  1. 1

    Meng de ketchup, arachideolie, worcestersaus, vloeibare honing en oregano voor de marinade. Kruid af met peper en zout. Leg het vlees in een grote schaal. Voeg de marinade toe en schep goed om. Zet afgedekt minstens 30 minuten in de koelkast. Schep af en toe om.

  2. 2

    Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet af en laat uitdampen. Laat afkoelen. Bak ze goudbruin in boter. Bestrooi met peterselie en zout. Schep om.

  3. 3

    Maak de spinazie schoon en stoof hem kort in een klontje boter. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. 

  4. 4

    Neem de koteletjes uit de marinade en dep droog met keukenpapier. Rooster ze naar smaak in een grillpan. Lepel er tussendoor nog wat van de marinade door.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng de ketchup, arachideolie, worcestersaus, vloeibare honing en oregano voor de marinade. Kruid af met peper en zout. Leg het vlees in een grote schaal. Voeg de marinade toe en schep goed om. Zet afgedekt minstens 30 minuten in de koelkast. Schep af en toe om.

  2. 2

    Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet af en laat uitdampen. Laat afkoelen. Bak ze goudbruin in boter. Bestrooi met peterselie en zout. Schep om.

  3. 3

    Maak de spinazie schoon en stoof hem kort in een klontje boter. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. 

  4. 4

    Neem de koteletjes uit de marinade en dep droog met keukenpapier. Rooster ze naar smaak in een grillpan. Lepel er tussendoor nog wat van de marinade door.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.